Afslankplan

Gewoon eten en toch afvallen? Vervang overdag een maaltijd en/of tussendoortje door een van de producten van Power Slim en eet 's avonds "gewoon" mee met het gezin of vrienden. Wel zo gezellig.

Power Slim is niet gebaseerd op mínder eten, maar op ánders eten. De meer dan 200 verschillende producten uit deze lijn, waaronder verschillende pasta's, brownies, brood, soepen, stevige repen, zoutjes, snacks, koekjes, smooties, ijs...etc maken het extra makkelijk een maaltijd of tussendoortje te vervangen. Ook in drukke tijden of wanneer men veel onderweg is, of als alternatief voor andere tussendoortjes. Meer energie en geen hongergevoel maken van Power slim een erg populaire, makkelijke en lekkere methode om af te slanken.

Alle producten zijn rijk aan proteïnen en hoogwaardige eiwitten. Hierdoor wordt het hongergevoel onderdrukt en voel je je fitter. Dankzij het grote aanbod aan eiwitten, wordt de spiermassa, nodig voor de dagelijkse activiteiten, goed beschermd. U verliest dus alleen vet! Afvallen waarbij het aantal proteïne producten per blok afneemt. Het maakt daarbij niet uit welke maaltijden of tussendoortjes vervangen worden, als er maar genoeg groenten en vezels geconsumeerd wordt en 1,5 tot 2 liter water per dag gedronken wordt. Power Slim is bij uitstek geschikt voor het verbranden van overtollig vet, duurzaam behoud van gewicht en de opbouw van spiermassa.

Power Slim is uitstekend te combineren met onze Endermologie kuren voor een nog sneller resultaat!

Makkelijk vol te houden

Lekkere producten

Veel keus

Deskundig advies

Snelle vetverbranding

Snel resultaat                                   

Wetenschappelijk onderbouwd

Behoud van spiermassa

Geen hongergevoel

Energiek gevoel

Gezond voedingspatroon
 

 

 bekijk de website van PowerSlim    powerslim logo